Divlji - 36. epizoda - kraj 1. sezone!

Turske Serije

Divlji – 36. epizoda – kraj 1. sezone!

By  | 

Epizoda počinje sa Yamanom koji je na Edžinom grobu i priča joj o svima. Prikazan je Alaz koji je van sebe, u pijanom stanju u razbacanoj sobi i zaključan. Čagla leži u krevetu, riječi nije progovorila od Edžine smrti i nikako ne jede. Neslihan se ponaša autoritativno sa njima, ide na posao i djeluje jako hladno. 

Alaz pokuša pobjeći i dolazi u svađu sa Neslihan. Asi saznaje da je trudna i uplašena je. Dolazi Alazu u posjetu, ali on sije otrov oko sebe, van sebe je i u alkoholisanom stanju. 

Yaman donosi Serhanovog i Šebeminog sina i pokušava ubjediti Alaza, Čaglu i Ruyu da prihvate svog brata što oni odbijaju. Guven mu pruža podršku.

Serhan se krije u podrumu kuće dok ga svi traže. Asi priznaje Alazu da je trudna, ali on joj lomi srce govoreći da on nije čovjek za porodicu. Ona mu govori da ga voli dok on saopšti da je kraj. Odlazi i ostavlja je uplakanu.

Yaman ubjedi Ruyu da prihvati svog brata i zajedno ga čuvaju. Guven i Neslihan se posvađaju, Neslihan je prihvata ništa i odlučna je u svom autoritativnom stavu. Džesur brine o Čagli.

Alaz odlazi do Asi i govori da ako želi dijete, on će biti tu. Ona mu saopšti da je abortirala, da je on labilan i da ne želi dijete sa takvim čovjekom. Kada zatvori vrata, i jedno i drugo plaču sa različitih strana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Serhan uspe nešto u hranu i sve uspava u kući. Neslihan se probudi i suprostavi mu se kad pokuša odvesti sina. On je gurne niz stepenice. Yaman se budi i suprostavi se Serhanu. Ali pod dejstvom je uspavljujuće tečnosti što je Serhan usuo te ga Serhan davu. Neko se pojavljuje i upuca Serhana. Yaman je šokiran kada vidi tu osobu. Ostaje pitanje ko je upucao Serhana?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *