Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 261. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 261. deo

By  | 

Pa zašto je onda proklela njegovo potomstvo i toliko generacija mora da prođe taj pakao bola i patnje kroz koji je ona prolazila? Da je bila dobra ona to nikada ne bi uradila. Iza moga dede su 5 generacija i svaka je morala da rodi žensko dete i da izgubi muža i bude udovica. Bako, zašto je to uradila? Moja majka je stvarno imala težak život, a i ja sam. Iako je Akaš ušao u moj život kao zaštitnik, ja sam prošla pored njega jako loše. Pored Vas, mog dede i Vaših roditelja ona je proklela još najmanje 10 osoba. Znači ženska rođena beba mora kada poraste da rodi devojčicu i da odmah postane udovica. U pitanju su i 5 mladih muških osoba koji moraju da umru, a žene da postanu udovice da bi se ispunilo proklestvo. Prosto ne verujem da se moja majka dva puta udavala i da je bila udovica.”
Ustala je: “Moram nazvati moju baku da je to pitam.”
Baka Vivi je zaustavila i rekla: “Sedi dete, kasno je, sutra pozovi baku pa je pitaj. Ali jesi u pravu, jeste bila osvetoljubiva, zbog nje smo svi tako loše prošli u životu. Moj brat, da je znao da će nas sve prokleti, sigurno bi se njome oženio.”
Miti je sela, zaplakala i rekla: “Žao mi je moje majke… Bolje da sam izgubila oca kojeg i ovako nemam, nego majku. Ona bi bila uz mene i lakše bih sve podnela.”
Baka: “Ne bi, ćerko. Da je moja bratanica ostala živa ona ti ne bi dozvolila da ostaneš u braku sa Akašem, kada bi saznala čiji je on sin. Ti bi se za nekog drugog udala, rodila bi devojčicu i ostala bi udovica odmah. Kaži mi, kako bi vas dve prošle? Ona dupla udovica, a ti razvedena i udovica. Kakav bi tek onda bio život tvoje ćerke?”
Kraj 261.dela

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno