Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 262. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 262. deo

By  | 

Miti se pitala zar može jedan duh da ima toliki uticaj na žive osobe, eto čak je saznala da je duh njegovog oca odveo u smrt njenu majku. Prosto ne veruje kako je sve to moguće. Akaš podseća Mit da je jedan zao duh bio i u njoj, zajedno su se u to uverili. Tako da je to sve moguće.
Baka: “To se sve deco dešavalo božjom voljom, a i boginja Kali je imala dosta uticaja na vaš život, zato ste tako loše i prošli u životu.”
Akaš se nervozno šetao, a onda upitao: “Šta smo mi? Šahovski piuni u rukama bogova, pa nas pomeraju kako oni žele? Bogovi vode borbu, a mi, obični smrtnici, ispaštamo. Miti, nije mi žao što sam i ja proživeo pakao zbog tebe, jer smo u svemu lošem bili zajedno. Da si se udala za Amana ili nekog drugog mladića ti bi sada sigurno bila udovica. Ovako ta moja baba i boginja Kali meni ne mogu ništa.”
Miti je ćutala, a onda skočila i rekla: “Višnu, Višnu! Akaše, mora da je Višnu zbog mene i tog proklestva prošao onako loše! Mi smo imali sveti brak, obišli smo svih 7 krugova oko svete vatre! Tim brakom je na njega palo ovo proklestvo! A on i Mukta su imali obično, građansko venčanje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: twitter.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno