Doktor - 18. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 18. epizoda!

By  | 

Čuvši vijest o braku Lejle i Omera, Ulucinarovi zaposlenici su u slatkoj žurbi. Svi se trude da loše događaje ostave iza sebe i da dvoje mladih ne ostave same u njihovim srećnim danima. Izbjegavanje ovog uzbuđenja uznemirava Yalcina, koji ima loš odnos sa Lejlom i Omerom, i uzrokuje da se on odluči da dokrajči Hakana. Kontroverzni slučaj stiže u bolnicu, Hakan dovodi Yalcina i Neslihan licem u lice i izaziva varnice u Ulucinaru. Medihino stanje se pogoršava. Shvativši da Lejla pokušava da sakrije svoju krivicu, Hakan je vodi. Hakanov i Minein brakorazvodni proces se nastavlja. Hakan uspijeva impresionirati Mine svojim potezom, ali više nije lako popraviti ovu vezu. Bolna situacija na vjenčanju pali fitilj da promijeni tok događaja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *