Doktor - 14. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 14. epizoda!

By  | 

Nakon uspješne operacije, cijeli tim, posebno Hakan Hodža, je zadovoljan, ali ova situacija ne traje dugo. Erol se ne probudi i kada se proširi vijest da je u komi, Yalcin pretvara krizu u priliku i zatvara bolnicu Ulucinar. Dok se cijeli tim raspoređuje na različita mjesta, Lejlu zadaje udarac iz njene prošlosti: hoće li se Lejla moći suočiti sa ovom situacijom uz Omerovu podršku? Mine je napravila korak da raskine sve veze sa Hakanom.

Hakan odlazi u Gumusok da se pobrine za svog pacijenta, Erola, a Yalcin mu prijeti svojim timom. Hakan nestaje žrtvujući se, ali ovoga puta nema namjeru da odustane. Kada shvati da nešto nije u redu s Erolovom situacijom, Lejla, koja je u to vrijeme radila u Gumusoku, uspijeva se infiltrirati u Gumusok uz pomoć Omera i Berka. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *