Doktor - 8. i 9. epizoda- Hakan upuca Yalcina?!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 8. i 9. epizoda- Hakan upuca Yalcina?!

By  | 

8. epizoda:

Uprkos svim pritiscima inspektora, Hakan, kome je zabranjeno da obavlja svoju profesiju, ide u operaciju Ihsana Dok se vraćaju u bolnicu u Ulucinar, Lejla i Omer svjedoče u lančanoj saobraćajnoj nesreći. Budući da u bolnici nema doktora osim Hakana, Hakan i dalje interveniše sa povređenim, uprkos zabrani. Ova situacija plaši cijeli tim, posebno Mine. Ali Hakan ima još jedan plan. Djevojčica povrijeđena u nesreći mijenja tok događaja. Budući da Yalcin nije mogao dobiti performanse koje je očekivao od Bulenta i Berka, on počinje razmišljati o drugim formulama. Omer stiže do majke posle dugih napora, ali veliko iznenađenje ga čeka.

9. epizoda

Erol je bolestan i dolazi u bolnicu. Hakan mora brzo sastaviti tim kako bi se operacija obavila. Yalcin pokušava namamiti Omera na svoju stranu nudeći majčino liječenje. Kada Lejla sazna za Omerove laži o majci, rastanu se. Zahvaljujući planu, Hakan upuca Yalcin svojim pištoljem i topi led između njega i Mine. Stvari se mijenjaju sa dolaskom Omerove majke u Ulucinar. Omer, koji je prisiljen da uradi nešto što ne želi zbog Yalcin, zabrinut je kada ga uhvati Hakan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *