Doktor - 16. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 16. epizoda!

By  | 

Omer je ljut na Yalcina jer je saznao tajnu o Medihinom liječenju. Ova ljutnja ga navodi da ponovi grešku koju je napravio u prošlosti.Lejla javlja vest da se Erol probudio. Ovo će biti početak nove ere za sve.Erol šalje Yalcina i Omera u medicinski odbor da zavedu red i daje dobre vijesti da će se Ulucinar otvoriti. Dok Yalcin planira da se oslobodi optužbi u upravnom odboru, Neslihan traži od svog oca, kojeg nije upoznala godinama, puna ovlaštenja za donošenje odluka u Ulucinaru.Pokušavajući da izgradi novi život za sebe, Mine ne želi doći u Ulucinaru uprkos svom Hakanovom insistiranju.Lejla i Omer svoju vezu podižu na novi nivo, ali ono što krije o Medihi nastavlja da grize Lejlu. Hakan daje punu podršku Omeru i za Medihin tretman i za odbor.Neobjašnjena situacija mijenja cijeli tok odbora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *