Doktor - 21. i 22. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 21. i 22. epizoda!

By  | 

21: Lejlina iznenadna bolest zabrinjava sve. Omer krivi sebe za ovu situaciju i želi biti sa Lejlom, ali stvari ne idu kako je očekivao. Štaviše, Berk će se ponovo takmičiti s njim. Yalcin mijenja svoj plan igre na osnovu onoga što je naučio o Neslihan. Zahvaljujući neočekivanom savezniku, on čini da Erol nestane. Neslihan traži tragove. Odnos Hakana i Mine postaje sve jači, ali nije moguće reći isto za Lejlu i Omera. Iako Lejla ne želi, ona kaže Omeru da ode u Ankaru da radi u bolnici u koju se ranije prijavila. Omer mora odlučiti između odlaska i ostanka. Kada Hakan, Mine, Lejla i Omer otkriju istinu o slučaju, događaji dovode do toga da život jednog od Uluçınar zaposlenika bude u opasnosti. U međuvremenu, potez Neslihanpokreće plan koji će ugroziti postojanje Ulucinar.

22: Neslihanin plan dovodi u opasnost situaciju Hakana i Yalcina. Imaju samo 24 sata da dovedu Erola. U međuvremenu, Neslihan privuče Yalcina na svoju stranu s idejom da Hakana preda policiji. Svi ljudi u Uluçınar-u, posebno Mine pokušavaju spasiti Hakana i bolnicu. Lejla je još uvek udaljena od Omera, ali mogućnost da Omer ode u Ankaru čini je veoma nemirnom. Gost iz prošlosti, kojeg Omer i Berk poznaju, poremeti čitavu Lejlinu ravnotežu. Ovu mladu ženu, koja se u profesionalnom smislu takmiči sa Lejlom, njen uspjeh ne prolazi nezapaženo od strane Hakana. Mine daje ponudu Hakanu. Budući da Hakan u prošlosti nije iskusio toplinu porodice i bolnicu koju je porodica, on  odbija Mineinu ponudu. Tajanstveni čovjek koji dolazi u hitnu pomoć duboko potrese Hakana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *