Doktor - 19. i 20. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 19. i 20. epizoda!

By  | 

19: Dok Omer tuguje zbog smrti svoje majke, rečenica od Yalcina ga zbunjuje i on kreće za izdajnikom koji mu je najbliži. Slučaj koji dođe u bolnicu mijenja Mineine misli o Hakanu. Mine,  koja ide u socijalnu službu, nailazi na Zejnepinu reakciju i pronalazi rješenje u traženju pomoći od Neslihan. Yalçın saznaje za Neslihanin nemilosrdni plan protiv Erola. Ovaj plan će ugroziti postojanje i Yalcina i Hakana. Kada Omer sazna da je Lejla znala za Medihin dosije od samog početka, sve veze među njima su prekinute. Lejla osjeća da je razmak između njih sve veći sa svakim Omerovim potezom. Lejla i Omer se spremaju da održe veliki govor koji će uticati na njihovu vezu. Za Hakana i Mine je došao očekivani dan suđenja…

20: Iznenađenja koje je Hakan isplanirao za Mine promijenit će tok Hakanove i Mineine veze. Omer, s druge strane, gradi nepremostivi zid između sebe i Lejle. Dok se Lejla predaje svom poslu, Omer se ne može nositi sa usamljenošću i osjećajem prevare i donosi odluku. Hakan pokušava poništiti svoju odluku, ali Omer drži leđa Hakanu, jedinoj osobi kojoj vjeruje. Koverta koja stiže u bolnicu otkriva istinu o Omerovoj prošlosti. Yalçın saznaje za Neslihanin plan za Erola, ali Neslihanino obećanje ga ostavlja u sredini. Neslihanin plan ugrožava ne samo Erola, već i Ulucinar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *