Doktor - 23. i 24. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 23. i 24. epizoda!

By  | 

23: Hakanov život se okreće naglavačke dolaskom njegovog oca Šerefa. Štaviše, Šeref ima rijetku bolest kojoj je potrebna hitna operacija. Hakan, koji ocu ne oprašta ono što se dogodilo u prošlosti, odbija operaciju. Erol ostavlja oporuku koja će ostati tajna do dana njegove smrti. Testament se odnosi na tri osobe: Neslihan, Yalcina i Hakana. Neslihan i Yalcin uspostavljaju novi plan. U međuvremenu, Yalcin, koji je uznemiren raspadom njegove porodice, traži načine da popravi stvari s Lejlom i Berkom. Lejla i Omer su na putu da oporave svoju vezu. Nazli i Berk, s druge strane, svojim intervencijama spriječavaju da se približe. Dok pokušava da zaliječi rane iz prošlosti, Hakan daje ponudu Mine.

24: Hakan, koji saznaje da je ono što zna o prošlosti potpuno pogrešno, hrabrom intervencijom vraća svog oca Šerefa iz mrtvih. Čovjek ubijen u obračunu mafije doveden je u Ulucinar. Kada bolnicu zatvore mafijaši, životi mnogih pacijenata su u opasnosti. Omer, Hakan i Mine su pod pritiskom prisiljeni na operaciju. Lejla, Nazli i Berk prave plan kako da se riješe ove nevolje, ali upadaju u još jednu veliku nevolju. Neslihan hitno evakuiše Erola zbog zdravstvenih problema. Mora to odnijeti u Gumusok, ali ne može uspjeti. Hakana i Omera uzima mafija za taoce. Ovog puta, Šeref će dati sve od sebe da spasi svog sina. Na putu da budu porodica, Hakan i Mine su zaglavili sa Zejnepinim ujakom. Lejla i Omer shvataju svoj strah od gubitka jedno drugog i zbližavaju se. Ova situacija mijenja ravnotežu na frontu Nazli i Berk. Erolu se stanje pogoršava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *