Doktor Haus od 165. do 168 epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 165. do 168 epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 165. do 168 epizode!
165 epizoda

Hause i tim suočavaju se sa disciplinskim saslušanjem koje vodi dr. Cofield nakon što nastavnik hemije, koji je u bolnicu primljen zbog paralize, postane nasilan i ozbiljno povredi člana Hauseovog tima. Dok život kolege visi o koncu, dr. Cofield mora izvagati Hauseove neobazrive metode naspram njegovih uspešnih rezultata.

166 epizoda
Nakon što je bio na ivici smrti, Chase se preispituje treba li se vratiti u Hauseov tim. U međuvremenu, uzima slučaj pacijentkinje, časne sestre koja se upravo treba zavetovati na službu, kad ona počne povraćati i ispoljavati neurološke simptome. Tokom lečenja razvije osećanja prema njoj, što ugrozi njegovu objektivnost.

167 epizoda
Bračni savetnik kolabira dok je držao govor. Otkriva se da, uz probleme sa vidom i jetrom, njegov nizak nivo testosterona pozitivno utiče na njegov brak i karijeru. U međuvremenu, Hauseova supruga vraća se kako bi pripremila Hausea za razgovor sa Agencijom za domovinsku sigurnost, kako bi dobila dozvolu za ostanak u SAD-u, a članovi tima bore se za mesto Hauseovog zamenika.

168 epizoda
Nezavisni slep čovek primljen je u bolnicu nakon što doživi halucinacije izazvane zvukom i uskoro počne iskašljavati krv. Međutim, njegovo lečenje moglo bi ga ostaviti u gorem stanju nego ranije. U međuvremenu, Hauseova majka iznenada se pojavljuje u bolnici kako bi Hauseu rekla za svoju novu vezu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site