Doktor Haus osma sezona!

Americke Serije

Doktor Haus od 155. do 157.epizode!Doktor Haus osma sezona!

By  | 

pageDoktor Haus osma sezona!
155 epizoda

Prošlo je 11 meseci nakon što je Haus autom uleteo u Cuddycinu kuću, od kojih je 3 proveo u begu, a 8 u zatvoru. Hause odlazi pred odbor za uslovnu slobodu i saznaje da će biti pušten za 5 dana. Ipak, pre nego što izađe, vođa zatvorske bande zahteva od njega da mu nabavi 20 tableta Vicodina kao “izlaznu taksu”. Dok se pokušava snaći kako da plati “taksu”, takođe pokušava lečiti jednog zatvorenika koji ima bol u zglobovima, okrećući zatvorsku doktorku, dr. Jessiku Adams, na svoju stranu.

156 epizoda

Posle još 2 meseca u zatvoru novi direktor Princeton-Plainsboroa, Foreman, izbavljuje Hausea iz zatvora i vraća ga na posao. Stvari su se ipak drastično promenile, Hause je ostao bez ureda,lekarskog tima, Wilson je ljut na njega i njihovo je prijateljstvo na iskušenju. Ono što Hause dobija je nov tim, doktorku Chi Park koja je pametna i stidljiva specijalizantica, ali i novi slučaj: donirana pluća koja otkazuju, što ugrožava život Wilsonove pacijentkinje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


157 epizoda

Kada čovek kolabira nakon što donira milion dolara, Park veruje da njegov ekstremni altruizam može ukazivati na neurološki poremećaj, dok Hause u tome vidi priliku da osigura finansijska sredstva za ponovno okupljanje svog tima. U međuvremenu, Adams dobrovoljno stavlja svoje usluge na raspolaganje odelu dok je u potrazi za novom karijerom, a Trin’eska se vraća samo da bi opet rekla “zbogom”.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *