Dolina vukova od 136 do 138 epizode - Turske-Serije.Net

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova od 136 do 138 epizode

By  | 

Dolina vukova od 136 do 138 epizode
136 epizoda

Zaza ostavlja Mematija zivog,Zaza govori Mematiju da su Pusat i Firat doveli Dzevhera u stanje gore od smrti.Kasifolu uspeva da se izvuce iz Jasarovih ruku,tako sto ga odvodi policija.Kenan iznerviran sto mu Selvi prebacuje sto je vara,izbacuje Selvi iz auta.Pusat saznaje da je Kenan istukao Selvi i odmah krece na Kenana.Zazini ljudi hvataju Pusata i vezuju ga u napustenu zgrau.

137 epizoda

Pusat priznaje Zazi da je Firat prebio Dzevhera.

Selvi je smestena na klinik,Polat je obilazi.Memati je besan na Kenana sto je istukao Selvi.Jasar dozvoljava Mematiju da Kenanu ocita lekciju zato sto je tukao Selvi.Memati preuzima od Zaze Pusata,Memati govori Zazi da je svet mali za oboicu.Zaza odgovara Mematiju da nece postedeti nikog,ako Djevher umre.Pusat je smesten na kliniku.Crni i Kasifolu ulaze u vatreni obracun.

138 epizoda

Pusatu staje srce,upornim elektrosokovima doktori ga vracaju u zivot.Polat izvlaci Crnog iz zapaljene zgrade.Polat govori Crnovom sinu da mu je otac poginuo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Djevher se budi iz kome.Zazin covek Imdat dolazi kod Zulfikarea,govori da Zaza zeli pomirenje sa zulfikareom.Zulfikare prihvata,ali pod jednim uslovom,da prekine neprijateljstvo sa Mematijem.Zaza hvata Firata.Djevheru izlazi pena na usta i umire.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *