Domacice sa Bosfora 129 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 129 epizoda

By  | 
Domacice sa Bosfora 129 epizoda

Zeliha

Domacice sa Bosfora 129 epizoda

Svekrva govori Altaj da ju je sin razocarao.Nermin je dovodi kuci.Nermin kuci razgovara sa Altajom i pita ga zasto ju je lagao.Altaj joj govori da mu je majka strasna i da je zeleo da je drzi podalje od svoje porodice.

Komsinica Sinanu donosi kofer sa alatom i kaze mu da joj je to pozajmio,ali se sada toga nesecca.Ona mu predlaze da ocisti jedan kljuc jer na njemu ima kapi krvi.

Za porodicnim obrokom sede Nermin,Ataj,njegova majka i Ire mi Kerim.Atajova majka zeli da se vrati kuci jer smatra da joj je sada dobro.Altaj joj kaze da to nije moguce jer je prodao kucu i time placao staracki dom.Njegovamajka je ljuta.Ataj govori Nerminda je tava njegova majka id a se takve seca.Majka mu kaze da to nere proci bez reakcije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Atajova majka Dzahide je u autu,Nermin joj prica da moze sa njom da razgovara kad god pozeli.Dzaghide vidi kljuc u autu i prelazi na vozacevo sediste.Nermin to shvati kao da zeli da sada razgovaraju i sedan a suvozacevo mesto.Dzahide pali kola i krece,ali udara u cev.

Nermin moli Ataja da majku ne odvozi u dom i govori mu da joj je tamo bilo tesko.Ataj ne pristaje.Dzahide dolazi i kaze da zeli da prica sa sinom nasamo.Ona ucenjuje sina da ako ne prihvati da ona ostane u njihovoj kuci,ispricace sve njegovoj novoj zeni.

Zeliha razgovara sa Serom.On joj kaze da otpocinje nov posao za modele id a ce modeli biti deca,pita Zelihu da decu uci sve o modi.Zeliha kaze da ne moze da se pekla sa deco mi da je od jutros i zvanicno razvedena od Kudreta.Zeliha pristaje,ali trrazi za uzvrat 2 haljine.

Dzahide od sina trazi da joj kupu novu kucu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *