Domacice sa Bosfora od 134. do 138. epizode

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 134. do 138. epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 134. do 138. epizode

Domacice sa Bosfora od 134. do 138. epizode

134.

Gamze saznaje da razlog zašto je Mert udario Ardu je taj što mu je nazvao oca ubicom. Jasemin provaljuje kod Altaja u ordinaciju, želeći da nađe dokaze protiv njega i tako oslobodi Sinana zatvora. Dok Nermin i Altaj vode iskren razgovor, posle kog on treba da se vrati kući, Jasemin pronalazi dokaze da je Altaj bio u psihijatriskoj bolnici.

135.

Zeliha uspeva da posvađa Beste sa njenom najboljom drugaricom Tugče, kako bi lakše osvojila Serdara. Nermin saopštava svekrvi da su ipak odlučili da je vrate u dom. Džahide krije veliku tajnu zašto ne želi da Altaj bude sa Nermin. Omer je presrećan što mu je Elif pomogla da dobije dozvolu za baštu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


136.

Mert odlazi kod Emel da joj drži predavanje što pokazuje njegovu porodičnu kuću za prodaju. Zeliha dobija cveće od nepoznatog obožavaoca. Jasemin poziva poručnika da prijavi da je Altaj ubio Galinu. Nermin zove Jasemin da joj se izvini za svađu i poziva je na večeru. Elif smišlja kako da ne ode na novi posao, jer je potrebna svom mužu oko posla sa picerijom.

137.

Jasemin saopštava Sinanu da je Galininog ubicu prijavila policiji, ali ne želi da mu kaže o kome je reč. Zeliha se raspituje u cvećari iz koje je dobila buket od misterioznog obožavaoca, ko je to ko joj se divi, ali ne dobija informacije. Serdar ostaje u šoku kada zatekne situaciju u kojoj je Zeliha zaključala cvećarku kako bi saznala ime pošiljaoca buketa cveća i ne želi više ništa da ima sa njom. Melek cinkari Elif kod novog gazde da nije otišla kod doktora zbog ruke.

138.

Nermin na večeri koju je organizovala, kao počasnu gošću, poslednju predstavlja Arzu, Altajevu bivšu ženu. Poručnici dolaze kod Nermin u kuću, za vreme večere, kako bi priveli Altaja u policijsku stanicu, zbog telefonskedojave da je bio sa Galinom u vezi, za koju je poricao da je poznaje. Zbog Jasemininog nervoznog ponašanja, Nermin shvata da je to bila njena telefonska dojava. Kenan saznaje da je Jasemin prekršila dogovor i posetila Sinana u zatvoru i zbog toga će sad da trpi posledice.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *