Domacice sa Bosfora od 149 do 152 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 149 do 152 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 149 do 152 epizodeDomacice sa Bosfora od 149 do 152 epizode

149 epizoda: Zeliha se raspituje kod lekara koji su simptomi tumora mozga, da bi znala šta treba da odglumi zbog Kudreta. Jasemin i Zeliha insistiraju da Sinan dođe na večeru, na koju je pozvan i Jaseminin zgodan drug Turgaj. Kudret moli svog druga lekara da Zelihi kaže da ipak ima tumor mozga, kako bi joj vratio za ono što je ona njega lagala.

150 epizoda: Kudret Zelihi priprema veče za pamćenje, zbog njenog lažnog tumora na mozgu, da se poslednji put lepo provede. Međutim, on ne može da izdrži pa joj na kraju večeri govori da je tumor izmišljen, ali da ne bi ona podivljala, čeka je specijalno iznenađenje. Dok Arzu govori Nermin da je Altaj ubica i da treba da pobegne od njega, Džahide se šunja po Nermininom stanu i postavlja joj zamku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


151 epizoda: Kenan dolazi po Gamze da idu na venčanje rođake, ali na Jaseminino iznenađenje on dolazi sa svojom novom suprugom. Džemil javlja Mertu da su ga oslobodili i omogućili mu da se brani sa slobode, ali Mert ne želi ni da čuje za njega. Kerem krivi Altaja da je namestio da Nermin padne sa merdevina. Jasemin i Nermin se mire, nakon što Jasemin sazna za nezgodu.

152 epizoda: Zeliha i Šerbo čiste ceo salon od dokaza i pronađenog leša i kriju i od Kudreta. Nermin saznaje da je Altaj ležao u psihijatrijskoj bolnici zbog toga što mu se otac ubio zbog njega. On ne želi više ništa da krije i želi da ode u policiju da prijavi majku Džahide. Džemil dolazi kod Jasemin u bolnicu i preti joj pištoljem da pozove Sinana da dođe.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *