Domacice sa Bosfora 89 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 89 epizoda

By  | 

cmsImageDomacice sa Bosfora 89 epizoda

Zeliha cuva bebu.Drugarice joj pomazu da se sto bolje snadje kao majka.Neka zena kuca na vratima i trazi Kudreta.Ona pita da li moze da ga sacweka,jer misli da mozda on zna gde jo je muz pobegao.Zeliha je prima u kuicu.Zena joj pomaze u spremanju.

Elif odlucuje da deci umesto psa kupi ribice.Sinan srece Jasemin i Jasemin mu govori da se srela sa Mertom i da su se pomirili.Ona mu kaze da u znak pomirenja ona,Gamze i Mert idu na kuglanje i da bi lepo bilo da i on kao slucajno bude tamo.Sinan se slaze.

Nermin upada u kucu kod novih komsija kad vidi da je komsinica izasla iz stana.Ona nosi i kolace.Tamo nailazi na Sonera,i saznaje kako je on ubio bivsu devojku.Nermin sada ima adut cime da ucenjuje komsinicu da ne govori ono sto zna o Kerimu.

Jasemin trazi od Gamzer da pozove Merta za odlazak u kuglanu,jer sada sve zavisi od nje.

Dzemile preti Sinanu da se kloni od Merta,na sta ce Sinan odgovoriti pretnjom da ako mu negde odvede sina,on ce reci da je on ubio Sevim.

Sinan odlazi kod Fideninog oca i on od njega zahteva da mu dovede unuka Merta za 2 dana.Sinan odlazi kod Dzemila i kaze mu da imaju problem i da se radi o Mertu.Govori mu da Mertov deda zeli Merta.Mert ceo razgovor slusa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site