Domacice sa Bosfora od 157 do 159 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 157 do 159 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 157 do 159 epizodeDomacice sa Bosfora od 157 do 159 epizode

157 epizoda

Zeliš upada u Halukov kabinet i prekida važan sastanak. Haluk joj postavlja ultimatum – potpisaće ček ukoliko izađu na večeru. Jasemin hvata panika jer nigde ne može da pronađe Turgajev prsten a priprema se da mu ga vrati i objasni da njih dvoje ne bi bili skladan par. Altalaj ubeđuje lekara da je potpuno zdrav i spreman da izađe iz bolnice, iako lekar ne deli njegovo mišljenje uveren da je Altaj pokušao samoubistvo.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

158 epizoda

Umorna i razočarana, bivša Altajeva žena odlučuje da izvrši samoubistvo. Dok ona završava oproštajno pismo i uzima lekove da prekrati muke, Džehide kreira da ubistvo Nermin deluje kao samoubistvo. Altaj uspeva da dozove Nermininog sina koji se hitro upućuje ka majčinoj kući, ali i on upada u zamku prepredene i opasne babe. Turgaj izvodi Jasemin na večeru da bi se dogovorili o venčanju, a Sinan prekida njihovo druženje dirljivom porukom.

159 epizoda

Nermin je besna na ćerku što ju je izneverila i osramotila dozvolivši da ostane u drugom stanju, da po dolasku kući počinje besomučno da je bije i odlučuje da se lično obračuna sa maloletnim ocem. Zbog sukoba na parkingu i napada na nepoznatog muškarca, Jasemin završava na saslušanju u policijskoj stanici. Zeliš odlazi kod Haluka da ga moli da joj pomogne oko birokratskih problema. Sredovečni, dobrostojeći gospodin zamoliće je da mu u znak zahvalnosti bude pratilja na velikoj svečanosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site