Domacice sa Bosfora od 90 do 92 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 90 do 92 epizode

By  | 
Domacice sa Bosfora od 90 do 92 epizode

Jasemin

Domacice sa Bosfora od 90 do 92 epizode

90 epizoda

Mert odlazi na kuglanje sa Jasemin I Gamze.Ljut je kada vidi tamo I Sinana,ali ipak ostaje sa njima.Džemil se ljuti na Merta kada sazna da je išao na kuglanje sa Sinanom. Nermin se suočava sa Kadirom i napada ga za sve nevolje koje je počinio drugima. Mert odlazi da vidi svog dedu Dževdeta. Dževdet dolazi do novih dokaza i otkrića u vezi smrti ćerke.

91 epizoda

Kenan dolazi kod Jasemin, koja ludi zbog njegovog ponašanja, a usput pokušava da se opravda Sinanu. Zeliha i Kudret primaju kod sebe ženu koju je napustio Kudretov nekadašnji radnik. Nermin odlazi kod Kadira, koji je već u teškom fizičkom stanju da joj prizna za sve zločine koje je počinio. Međutim na njene zadovoljne oči, on gubi život.

92 epizoda

Jasemin kod doktora na kontroli, saznaje da mora na operaciju krajnika. Šokirana nakon ovakvog saznanja, ulje na vatru dodaje činjenica da nema zdravstveno osiguranje.Jasemin paniči I umišlja da može umreti.Sinan joj nudi pomoć i podršku govoreći joj da zna vlasnika jedne klinike.

Nakon što se nenajavljena pojavila, Zelihina majka počinje sve više da je nervira. Policajac daje Nermin na uvid Kadirove dnevnike.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno