Domacice sa Bosfora od 116 do 118 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 116 do 118 epizode

By  | 
Domacice sa Bosfora od 116 do 118 epizode

Elif

Domacice sa Bosfora od 116 do 118 epizode

116 Epizoda

Levante krije Zelihu od svoje verenice u koferu. Zeliha ostaje zatečena njegovim postupkom, kao i njegovim rečima koje joj je uputio. Altaj pronalazi Kerema i moli ga da se vrati kući, on ne popušta u prvom trenutku, ali zato uzima novac od novopečenog očuha. Dok je Emel u poseti Sinanu u bolnici, on otvara oči i budi se iz kome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


117 Epizoda

Zeliha mora da provede noć iza rešetaka, iako ništa nije skrivila. Gamze pokušava da nagovori Jasemin da počne da gleda Kenana na drugi način. Emel se služi Sinanovim gubitkom pamćenja, kako bi mu ubacila u glavu da je ona sa njim sve vreme,pokazuje mu svoje fotografije. Sinan primeti na slici Jasemin I pitaza nju.Emel koristi priliku da mu zatruje um da je ona loša žena I da ga je samo iskorišćavala da bi muža napravila ljubomornim.

118 Epizoda

Sibel se trudi da zavadi Omera i Elif oko situacije sa otvaranjem picerije koju Omer želi. Kenan uzaludno pokušava da vrati Jasemin. Jasemin presrećna što se Sinan probudio iz kome, trči u bolnicu, ali ima i zašto da se razočara.

Naime,Sinan je ne prepoznaje.Jasemin pokušava da mu pomogne da se nečeg seti,ali on joj govori da želi da bude sam. Nermin odlazi kod slikara, kako bi odvela Irem kući, jer je velika sramota da joj ćerka bude sa toliko starijim muškarcem. Kudret dovodi plaćenu devojku na večeru kod Zelihe kući kako bi je nervirao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *