Donence - 13. epizoda!

Dönence - Tropik - Tropci

Donence – 13. epizoda!

By  | 

Ozgur pokušava saznati istinu iza smrti njegovih roditelja odnosno kako su i zašto njegovi roditelji umrli. Želi da vjeruje da je njegov brat Ruzgar nevin, ali duboko u sebi razmišlja i muči ga bezbroj pitanja. Ruzgar ugleda čovjeka sa tetovažom zmaja koji je izazvao smrt njihovih roditelja. Ostaje misterija ko je taj čovjek sa tetovažom zmija i da li će Ozgur saznati o kome je riječ i koja se tajna krije iza smrti roditelja. 

Harun daje sve od sebe da se umiješa u Džemovu porodicu kako bi ostvario svoje ciljeve, ali njegov plan će naići na brojne poteškoće. Gulce polako prevazilazi krizu u kojoj se našla. Sa druge strane, Gece koje je otišla da studira u Istanbul osjeća se jako usamljeno. Međutim, susret sa Ozgurom mijenja sve. Jedno drugom priznaju osjećanja i poljube se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *