Donence - 11. epizoda!

Dönence - Tropik - Tropci

Donence – 11. epizoda!

By  | 

Donence – 11. epizoda!

Gece je krenula na koledž u Istanbulu i polaže ispit što uznemiruje i brine sve članove njene porodice kao i Ozgura. Ozgur još nije spreman i ne može da joj izjavi ljubav i prizna da mu je stalo do nje te je podržava u njenom putu ka ostvarenju svojih snova.

Dok je čeka ispit i dok udaljena od svoje porodice i momka kojeg voli, Gece u Istanbulu sačeka iznenađenje što će joj izmamiti osmijeh na lice. Miro saznaje istinu o svom ocu i bijesan je gdje ga Gece tješi. Ali Gece saznaje pravu istinu o Miru i šta je uradio.

Harun je našao način preko sina Ata kako bi se približio Verdi, ali Selman kome duguje novac mu stvara probleme te mora naći način kako da se izvuče iz te situacije. Džem uviđa Harunove namjere i ne sviđa mu se njegova bliskost sa njegovom ženom Verdom. Ali prilikom svađe sa Verdom, pozli mu te završi u bolnici. 

Sve epizode možete naći OVDE

Epizodu pogledajte OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *