Doruk je nestao!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 77 epizoda,Mehmet se oporavlja!Doruk je nestao!

By  | 

page 2

Ateš je ljut na Arzu i pita je da li je svesna da svojim ponašanjem najviše šteti Doruku.Arzu mu govori da zna da je došao zbog Bahar, a ne Mehmeta i da se više neće vidjati sa njom, već će se ponašati kao muž.

Kenan odlazi u bolničku sobu kod Mehmeta koji je i dalje u komi i sveti mu se na bolest.Smeje se i govori da je došlo vreme da on plati za svoje grehe i da je on (Kenan) zbog njega i Hulije ni živ, a ni mrtav.Kenan izlazi.Aparati se oglašavaju.Doktor ulazi i nakon kratkog pregleda kaže da je Mehmet pokazao napredak i da njegov mozak postaje aktivan.

Hasret govori Fuliji da ne može da promeni prošlost, ali da može sadašnjost.Govori joj da pošto je Mehmetu sad dobro ona može da ide i da će se moliti za nju i bebu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Arzu se zbog alkola sruši i ostaje na podu.Doruk je nadje, uplašen je i odlazi da nadje Ateša kako bi je on spasio.Arzu se budi i shvata da nema Doruka, obaveštava Ateša o tome, a Ateš policiju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *