Doruk je nestao!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 77 epizoda,Mehmet se oporavlja!Doruk je nestao!

By  | 

fft99_mf6538658

Mehmet se oporavlja. Fulija mu govori da je Bahar otišla kod Ateša jer mu je sin izgubljen.Bahar odlazi kod Ateša i Arzu nju krivi što se Doruk izgubio.Svi traže Doruka uključujući i policijsku ekipu. Nalaze trag blizu jezera, ali ronioci ne pronalaze detetovo telo.Bahar teši Ateša da je Doruk živ. Veče je i policijska ekipa odlazi i govori da će se potraga nastaviti sutra.Ateš je slomljen.

Evsun nakon što čuje na tv-u za Dorukov nestanak dolazi sa ljudima iz ulice kako bi pomogla da ga nadju.
Ismail obaveštava Ateša da su možda izgubili bitku i da je 3 km od njih pronadjen leš deteta koje liči na Doruka.Govori im da moraju da indetifikuju leš.Arzu je šokirana.Ateš skrhan bolom pada na kolena i doziva svog sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *