Doruk je nestao!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 77 epizoda,Mehmet se oporavlja!Doruk je nestao!

By  | 

pageDoruk je nestao!

Nakon što je sa Evsun pokopala Saliha, Sultan pada na kolena, ljubi ruku čoveku (Kenana) i preklinje ga da ne dira Evsun.Ona daje čoveku flešku na kojoj je snimak kako Arda ubija čoveka.Čovek ih upozorava da više Huliju Atahan ne smeju dirati.On im kaže da im je Hulija poštedela život i da mu je rekla da ih ne dira, on odlazi.Evsun i Sultan otkopavaju Saliha.

Doktor nakon što govori porodici da mu je žao, kaže da ovakve operacije obično ostavljaju posledice, pa da je vrlo moguće da će Mehmet imati problema sa hodom ili govorom.

Evsun i Sultan otkopavaju Saliha. On im govori da im to neće zaboraviti i da su mu spasile život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fulija isteruje Huliju i Ardu i kaže da su oni odgovorni za Mehmetovo stanje, a zatim pokušava da istera i Hasret.

Čovek govori Huliju da je izvršio zadatak i da je sad red na nju, kaže joj da želi da ona bude njegova.Hulija mu uplakana govori da je on kriv za njihov rastzanak i da ju je ostavio samu.Čovek joj govori da je ostavio zbog njene majke, jer je radio za nju i obavljao prljave poslove, čak i ubio čoveka.Čovek (Kenan) joj govori da njena majka njega nikad nije smatrala dostojnim nje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site