Dva života – 151. i 152. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 151. i 152. epizoda

By  | 

Dva života – 151. i 152. epizoda

151. epizoda
Usred čina pomirenja, Serhio baca bombu: on je još uvek zaljubljen u Huliju, ona je jedino što želi. Hulijin odgovor će označiti pre i posle u njihovoj vezi. Sa druge strane, Erik otkriva da je Danijev otac došao da ga poseti samo zbog novca i, iako ga Elena moli da ne kaže njegovom sinu, Erik nije toliko siguran da je to prava stvar. Tajne između majki i dece nikada ne završavaju dobro…
U Gvineji, Viktor je pretrpeo teške batine u zatvoru. Karmen pokušava da ga umiri govoreći mu da je namamila Patrisiju da napravi grešku: lažno pismo Seralvu. Ali, Patrisija je veoma inteligentna i Karmenin pokušaj da je destabilizuje možda neće imati nikakav efekat i može se okrenuti protiv nje.
Linda postaje opsednuta time da postane „profitabilna žena“ i dokaže svom ocu da može da ostane u Rio Muniju. Ali, sve što joj pada na pamet odvodi je sve dalje od njenog cilja.
152. epizoda
Novi članak koji je izašao na jednoj veb stranici ponovo će ugroziti radionicu. Autor tih publikacija oštro napada Huliju, ali ovoga puta u to uvlači i još nekoga iz sela…
Ribero konačno pokazuje znake života od svog dolaska u Berlin. Njegov poziv je toliko čudan i misteriozan da Kloi počinje da sumnja da se nešto važno dešava njenom prijatelju.
U Africi, kolonijalna garda je pronašla kovčege pune oružja, koje je Viktor navodno sakrio. Karmenine sumnje da je ovo Patrisijina strategija da skrene svoju krivicu u pokušaju pobune dobijaju još veću vrednost. Ali, ona ne nailazi na ničiju podršku i sve ukazuje na to da će Viktor morati da služi mnogo godina u zatvoru.
Linda očajnički pokušava da ubedi oca da ostane u Rio Muniju. Ali, jedna loša i očajna odluka dovodi do toga da mogućnosti skroz padnu u vodu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *