Dva života – 165. i 166. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 165. i 166. epizoda

By  | 

Dva života – 165. i 166. epizoda

165. epizoda
U Robledilju, Hulija je izgleda uspela da smiri duhove novinara i pratilaca. Ali, njen spokoj je kratkog daha. Problemi sa pošiljkom koja je blokirana u Maroku donose i nove probleme sa njenom prijateljicom Elenom.
Dijana, umorna od Lea kao podstanara, vodi prosvetljujući razgovor sa njim. I Leo donosi neočekivanu odluku koja ostavlja Huliju zbunjenom.
U Africi, Karmen je fokusirana na to da pruži svu svoju podršku Viktoru. Ventura želi da prisustvuje večeri koju će ponuditi partnerima i prijateljima, da počisti svoj imidž. Inesino insistiranje da dođe i popravi raspoloženje kod kuće samo čini da se Viktor oseća na raskrsnici sa koje ne zna kako da izađe.
Linda traži osobu odgovornu za to što je svom ocu rekla o svojim namerama da ostane na čelu Rio Munija. Osoba iza toga je neko za koga nikada ne bih pomislio ili poželeo da jeste.
166. epizoda
Hulija pokušava da sazna zašto je Leo odlučio da napusti kuću i vrati se u hotel. Strahuje da je njena majka nadjačala strpljenje njenog stanara. Ali, Leovi pravi razlozi nemaju nikakve veze sa Dijanom.
Tirso je na par strana. S jedne strane, Erik, koji još uvek ne prihvata majčin odnos sa ujakom, a sa druge Hulija, sa kojom prijateljstvo sve više propada. Tirso mora da odluči da li da se suoči sa ovim problemima ili da ih ostavi po strani.
U Africi, Ventura je besan na Viktora. S obzirom na ovu situaciju, Karmenina zabrinutost za Viktora raste. Ona zna da Ventura neće sedeti skrštenih ruku i da će se osvetiti. Vreme je da odmah reaguje kako ne bi morala da se kaje u budućnosti. U međuvremenu, Anhel vodi otkrivajući razgovor sa Lindom u vezi sa upravljanjem kluba Rio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *