Dva života – 157. i 158. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 157. i 158. epizoda

By  | 

Dva života – 157. i 158. epizoda

157. epizoda
Čini se da Hulijini pokušaji da skine krivicu sa sebe zbog članaka ne uspevaju. Tirso je zamoli da se zauvek kloni od njega.
Hotelijer i dalje ima problema sa Erikom.
U Africi, Karmenine strategije da pribavi dokaze za oslobađanje Viktora ne funkcionišu. Ona ne planira da odustane, ali šanse su sve manje, Viktorova kazna bi mogla da bude od 30 godina zatvora do smrtne kazne.
Kiros ima problema da svoje studije krije od Karmen, koja ga zatiče kako spava usred radnog dana.
Linda odlučuje da organizuje pijacu kako bi mogla da finansia svoj boravak u koloniji, dok Patrisija izgleda ima ideju da se reši Venturine pretnje smrću.
158. epizoda
Hulija je shrvana nakon što su je stanovnici grada optužili da je autorka članaka u novinama. Dijana je jedina koja je brani ne mareći da se suoči sa bilo kim. Iako, usred tolikog neprijateljstva, Hulija nailazi na neočekivanu podršku. U međuvremenu, Mario pokušava da posreduje između Erika i Olge. Ne sviđa mu se što mali ne poštuje majku i tera ga da vidi da bi, ako ovako nastavi, mogao da bude veoma sam.
Ribero iz Berlina stiže potpuno promenjen. Novi Ribero koji ostavlja Kloi veoma šokiranu.
U Africi, Viktorova situacija je toliko uznemirujuća da mu svašta pada na pamet. Suočena sa takvim otkrićem, Karmen ne zna šta više da preduzme.
Nakon što je pokušala da proda svoje stvari kako bi dobila novac za boravak u Rio Muniju, Linda shvata da njene finansije nikada neće biti tako izdašne. Možda je došlo vreme da napusti Gvineju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *