Dva života – 163. i 164. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 163. i 164. epizoda

By  | 

Dva života – 163. i 164. epizoda

163. epizoda
U radionici, zbog Hulijine iznenadne slave, porudžbine ne prestaju da rastu. Usred ogromnog stresa dolazi do neočekivanog neuspeha koji Elena, kao rukovodilac radionice, odlučuje da sakrije od Hulije kako je ne bi više zabrinjavala. U međuvremenu, svađa između Dijane i Lea se nastavlja. Kloi i Dani je više muka Riberovog arogantnog stava, jer on naime stalno ponavlja da mu je Berlin promenio život.
U Rio Muniju, Karmen je zabrinuta zbog Viktorove teške adaptacije na život na slobodi. A razlog više tome je što ga svi u koloniji i dalje smatraju krivim.
Linda ostaje motivisana da osvoji upravu Rio kluba. Ali, uprkos dobrom poslovnom planu, banka odbija njen predlog…
164. epizoda
Hulija postaje sve očajnija zbog svih uznemiravanja koje dobija od fanova i štampe. Leo joj pomaže da se izbori sa tim i, kada se čini da to drži pod kontrolom, Hulija misli i da je otkrila ko je napisao članke.
Ribero je sve više zaljubljen u Berlin, nešto što izaziva razdor između njega i Kloe. U međuvremenu, Erik se sve više fokusira na Marija, ali je on veoma neuhvatljiv prema njemu.
U Africi, Ventura zahteva da ga Viktor podrži sa njegovim poslovnim partnerima da povrati svoju ekonomsku moć, ali ovaj odbija. Ines će tražiti Karmeninu podršku da ubedi Viktora da uradi ono što mu otac kaže. I dok se čini da se odnos Viktora i Karmen popravlja, Karmenin odnos sa Kirosom se sve više otežava… U međuvremenu, Linda sve vreme pokušava da postane novi menadžer Rio kluba, ali da bi to postigla potrebna joj je Patrisijina pomoć. Ono što ne zna je da, otkrivajući ovoj sve svoje planove, ulazi u lavlju jazbinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *