Dva života – 49. i 50. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 49. i 50. epizoda

By  | 


Dva života – 49. i 50. epizoda
49. epizoda

Hulija dobija dobre vesti: časopis za dizajn enterijera želi da napiše članak o njoj. Njen entuzijazam je u suprotnosti sa Dijaninim nepoverenjem. Hulija to shvata kao lični napad.
U Rio Muniju se nešto posebno rađa između Karmen i Kirosa. Na večeri iznenađenja na kojoj je Viktor planirao da spoji dve porodice, Kiros se neočekivano nađe u centru pažnje. Na iznenađenje ostalih gostiju, Anhel stiže bez Alisije: između njih nešto očigledno nije u redu.
50. epizoda
Hulija i njen tim sa nestrpljenjem očekuju posetu novinara. Ako uspeju da ga ubede, objaviće članak koji će radionici dati potreban podsticaj za napredak.
Kloe se oseća iscrpljeno u vezi sa Riberom. Uskoro će doći do šokantnog otkrića.
Karmen je takođe pod velikim pritiskom: čini se da ceo svet čeka njen odgovor Viktoru, pozivajući je da kaže da. Izgleda da će morati da progovori i prekine Viktorovo napeto čekanje. Anhel je takođe primoran da prizna, a Alisija ga stavlja u poziciju da objasni svoju hladnoću prema njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site