DŽAN JAMAN i njegova prva Italijanska serija, ODUSTAJE OD TURSKIH SERIJA?

Glumci

DŽAN JAMAN i njegova prva Italijanska serija, ODUSTAJE OD TURSKIH SERIJA?

By  | 


DŽAN JAMAN i njegova prva Italijanska serija, ODUSTAJE OD TURSKIH SERIJA?
Džan Jaman
, kog je naša publika imala prilike da gleda i uživa u mnogobrojnim turkim serijama, ove godine je imao premijeru svoje prve italijanske serije “Ljubičasta kao more” iliti Viola come il mare”. Serija je sa prikazivanjem započela 30. septembra, a ima 12 epizoda. S obzirom da Italija i Turske imaju sasvim različite principe po kojima grade scenario za svoje serijske projekte, ovo je sasvim sigurno mnogo drugačiji izazov za Džana. Džan je, naime, ovu seriju opisao kao kombinaciju usko “zatvorene” partnerke i oskudno odevenog partnera! 🙂 Možemo misliti, s obzirom da u Italiji ne postoje određeni tabui, a pre svega su scene seksa ponekad veoma specifične i detaljne. 
Džan ovde tumači zgodnog policajca koji će upoznati glavnu junakinju, Violu koju tumači Francesca Chillemi. Projekat je po samom prikazu imao dosta uspeha, a čini se da Džan namerava da nastavi svoju karijeru u Italiji i širom sveta, na čemu vredno i marno radi, o čemu ćemo više pisati u narednim člancima!
Da li volite Džana i da li biste voleli da pišemo nešto više o njemu? 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *