Ptica ranoranilica 27. i 28. epizoda!Džan zaprosi Sanem!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 27. i 28. epizoda!Džan zaprosi Sanem!

By  | 

Ptica ranoranilica 27. i 28. epizoda!Džan zaprosi Sanem!
27 epizoda
Džan priprema uiznenadjenje za Sanem, priznaje joj sva svoja osećanja, te izvadi prsten i pita je da li želi da se njiohove oči i njihov dah nikada ne razdvoje, da li želi da se uda za njega?Sanem je jako srećna.Sanem upoznaje Džanovu majku sa kojom je već ranije imala neprijatne situacije.Džan predstavlja majki Sanem kao svoju devojku.Svi znaju da je Džan zaprosio Sanem.

28 epizoda
Emre I Lejla po;inju sa avanturama. Sanem pravi ljubomornu scenu u kafiću u kom radi kao konabarica kada se Džan tu pojavi sa nekom devojkom.Džan je pod utiskom I govori Sanem da je izvela sjajan udarac.Da li je ovo nečiji san?Sanem čuje da su Džejda I Džan otišli na kućicu na planini. Sanem odmah odllazi tamo.Džan dolaszi taksijem nakon Sanem.Sanem želi da spreči da je on vidi, te odlazi autom I udara u drvo.Džan je zaustavi I pita šta tui radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *