Ptica ranoranilica 23. i 24. epizoda! Džan predloži Sanem da se venčaju!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 23. i 24. epizoda! Džan predloži Sanem da se venčaju!

By  | 

Ptica ranoranilica 23. i 24. epizoda! Džan predloži Sanem da se venčaju!
23 epizoda
Džan I Sanem gledaju film.Ona plače jer je tužan kraj.Džan pokuša da je oraspoloži.Ona uzima telefon I shvata da je Džej Džej zvao 50 puta, a Deren 30.Deren zatim zove Džana I govori mu da ga Džansu čeka u kancelariji I da neće da ode.Džan mu govori da dolazi.Sanem prisluškuje razgovor I odluči da ga prati.Džan pita Sanem da se ponovo nadju večeras jer ima iznenadjenje za nju.
24 epizoda
Vest o vezi Sanem I Džana izlazi u svim novinama I na internet stranicama.Džan joj predlaže da priznaju svima da je to istina.Sanem se boji reakcije svog oca.Sanemin otac saznaje za ovu vest, te nakon što se Sanem vrati kući majka joj kaže da će od sada ona I sestra za sve morati da traže dozvolu od nje I oca.Sanem govori Džanu da ako nastave da rade zajedno, majka će je sve češće ispitivati kada će da se uda.Džan je zaljubljeno gleda I predlaže da se onda venčaju.Sanem je šokirana.Sanem priznaje majci das u ona I Džan u vezi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *