Ptica ranoranilica 18. epizoda! Džan shvata da je Sanem nevina!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 18. epizoda! Džan shvata da je Sanem nevina!

By  | 

Ptica ranoranilica 18. epizoda! Džan shvata da je Sanem nevina!
Sanem odnosi Džanu prazan fajl, te on još više sumnja u nju.Njena desna ruka joj pomaže, te Džan dolazi do dokumenta i shvata da su Emre i Ajlin partneri, te odlazi kod Emrea i traži od njega objašnjenje.On je ljut na Emrea i govori mu da više nema brata.Džan shvata da je jako povredio Sanem,te se pita šta da učini kako bih mu opna oprostila.Džan odlazi kod Sanem u radnju i govori joj da ne može dati otkaz jer će morati da plati odštetu.Sanem i Džan ulaze u lift, ali se lift zaglavi.Sanem je uplašena, ali je i dalje ljuta i govori Džanu da je ne gleda u oči.Džan joj kaže da za to i nema snage, jer kad god je pogleda zadrhti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site