Ptica ranoranilica 47. epizoda! Džan i Sanem dožive saobraćajnu nesreću!

Ptica ranoranilica- Erkenci Kuş

Ptica ranoranilica 47. epizoda! Džan i Sanem dožive saobraćajnu nesreću!

By  | 

Ptica ranoranilica 47. epizoda! Džan i Sanem dožive saobraćajnu nesreću!
Sanem traži od Džana da joj obeća da je nikada neće napustiti, mašta da se dogodi.On je pita zbog čega mu ona ne veruje i zašto misli da je on ljubomoran na druge.Sanem ga poljubi, te brzo pokušava da opravda svoj postupak.Džan joj govori d anije potrebno da se zbog toga izvinjava.Džanem obaveštava prijatelje i Sanem da je rešio problem sa kremama.

Sanem i Džan odluče da idu na krstarenje koje traje 2. Godine.Povodom toga, za njih je organizovana žurka.Sanem i Džan kreću do njenih roditelja kako bih zatražili blagoslove pred putm, ali dožive saobraćajnu nesreću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *