Dženet od 73. do 75. epizode!

Dženet-Cennet'in Gözyaslari

Dženet od 73. do 75. epizode!

By  | 

Dženet od 73. do 75. epizode!
73 epizoda
Nakon borbe sa napadačem, Melisa je povredjena dok je pokušavala zaštititi Dženet. Melisa kaže novootkrivenoj sestri da žali zbog svega učinjenog i zatraži od nje oproštaj. Nakon što je prikupio dovoljno dokaza da je njegov otac ubio Rizu, Selim odlazi u policijsku stanicu, iako ga Nilgün pokušava uveriti da odustane od te ideje.Nilgun mu govori i kako Özlem nosi Mahirovo dete. Neko spašava Arzu koja je skočila sa litice. Kada otkrije o kome se radi, Arzu će biti šokirana!
74 epizoda
Kaya i Halil pokušavaju rešiti situaciju sa ribarom, ali ih Arzu ubedi da ne ubiju nevinog čoveka. Halil uspeva skrenuti pažnju policiji, dok Kaya odvodi Arzu u nepoznatu kuću. Selim pokušava ubediti Dženet da se Kayi ne treba verovati, ali ona je sigurna da je njen otac stekao njeno poverenje. Čengiz uspeva progovoriti, ali Nilgun to krije od svih. Sema pronalazi pismo koje je Arzu ostavila za Melisu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site