Ego - 4. epizoda!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 4. epizoda!

By  | 

Erhan ulijeće kod Tundžaja u kancelariju i napada ga, govori mu da se skloni od njegove vjerenice. Sibel i ostali intervenišu. Sibel mu govori da se kontroliše, mogao bi izgubiti posao. A možda ni njegova vjerenica nije tako nevina kako izgleda.
Kasnije, Elif zove Erhana da se nađu, dok je Sibel sa njim. Oni se nalaze i Erhan joj govori da mu vjeruje, samo je ona u njegovom životu. Zagrle se. Sibel se povjerava Melis, zaljubila se u Erhana i boli je što će se sigurno pomiriti sa Elif. Esin krivi Sibel za smrt svog oca. Erhan pruža podršku Sibel koja zbog tog ima noćne more.
Elif dolazi do Erhana i ošamari ga, saznala je da su ta tri dana proveli da bi ta žena dobila dijete sa njim. Baci prsten i govori da je gotovo.
Erhan govori Sibel da je gotovo, odustaje od ugovora. Ona pita da li se pomirio sa Elif, on negira, to je gotovo. Ali gotovo je i sa ugovorom. Sibel govori da nema izbora, potpisao je i trpiće posljedice. Policija dolazi po Erhana, optužen je za prevaru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *