Ego - 1. epizoda - Sibel daje šokantnu ponudu Elif i Erhanu!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 1. epizoda – Sibel daje šokantnu ponudu Elif i Erhanu!

By  | 

Elif i Erhan su vjereni i jako se vole. Najviše što žele u životu jeste da se vjenčaju i izgrade srećan dom. Podignu hipoteku na kuću njenog oca kako bi imali novac za vjenčanje i planove. Ali ova njihova bajka prestaje njegovim gubitkom novca, čak dva miliona. Njihovi životi okrenuti su naopačke ovim saznanjem. Dug koji je nemoguće platiti čini od njihovog života noćnu moru. Sa druge strane, njegova šefica Sibel je žena čiji je prioritet u životu posao. Ali saznaje da joj je potrebna operacija materice zbog koje će izgubiti mogućnost da se ostvari kao majka. Ona ima novac, a nema priliku da izgradi svoj dom. Dok Erhan i Elif imaju ljubav, ali nemaju novac. Elif kada sazna za to pokuša se ubiti. Sibel je spašava i prisustvuje njihovim trenucima i izjavama ljubavi. Međutim, njena ponuda im mijenja život iz korijena. Sibel ponudi da im prebaci 3 miliona ako Erhan provede 3 noći sa njom u sobi i radi šta ona poželi. Svaka noć vrijedi milion i daje im sat vremena da donesu odluku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site