Ego - 5. epizoda!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 5. epizoda!

By  | 

Policajci dolaze kod Erhana i govore mu da pođe u stanicu sa njima, postoji tužba za prevari protiv njega. On u stanici saznaje da je Sibel podnijela tužbu. Sibel govori da će završiti na sudu, pa Erhan pristaje da ispuni i da se pridržava ugovora. Dok idu, Sibel mu govori da on ne voli Elif, samo ga grize savjest zbog onog što joj je uradio. On je pita da li je ona ikada bila zaljubljena, odbrusi joj da je on zaljubljen u Elif. Sibel mu kaže da je on zaljubljen, on ne bi proveo sa njom 3 dana i svo vrijeme nakon povratka, svjesno je to radio znajući da će izgubiti Elif.
Elif govori Erhanu da će se Tundžaj razvesti i da će biti sa njim. Kad je on nju prodao za pare, zašto ona ne bi tako postupila? Erhan joj govori da je ona kriva za sve što počinje.
Sibel predloži Erhanu da se vjenčaju i on pristaje. Dolaze kod njene porodice i saopšte to, Elif i Tundžaj su šokirani dok je njen otac Tahir bijesan.

Nailaze na Elif i Erhan pusti ruku Sibel, ne može da je gleda u oči. Elif je trudna i odlazi do Erhana i poljubi ga, da započnu ispočetka. Ali Sibel ih vidi, Erhan vidi da je vidjela te opet izignoriše Elif. Elif je ljuta i sa Tundžajem smisli plan da kaže da je dijete njegovo. Tako govori Erhanu da ga je prevarila i da dijete nije njegovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *