Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizoda – Manohar otme Išani!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizoda – Manohar otme Išani!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizodaEk Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizoda – Manohar otme Išani!
Prevod: Jeca
😀
Kavja pita Đanvi šta je toliko muči. Ona (Đanvi) dobije poziv od Išani koja plače. Pita je šta se desilo. Išani se žali da joj je kozmetičarka upropastila obrve.
Đanvi odahne, ali kritikuje Išani što je zove zbog takvih sitnica. Čanda se pojavi i pita Đanvi da li će Kabir igrati ulogu heroja. Kad se Druv pojavi, on slučajno sklizne, sindur mu ispadne iz ruku i prospe po Đanvinom licu.
Druv je moli da ne ide nigde pošto ima neki loš predosećaj.
Nešto kasnije, Išani zove Đanvi i doziva je upomoć. Manohar preuzme telefon i zahteva od Đanvi da dođe na neko mesto. Đanvi pristane, ali traži od njega da ne povredi Išani. Pod stresom je.
Manohar preti Đanvi da će raditi sa njom šta god poželi. Đanvi uđe u kola i ode na to mesto. Kavja vidi kako odlazi iz vile i obavesti Druva. Ima osećaj da je Đanvi u nevolji. PK dođe i raspituje se za Đanvi. Ubrzo uzme pištolj, te njih troje kreću u potragu sa namerom da pomognu Đanvi. Druv ima Đanvinu GPS lokaciju koju prate.
Đanvi stiže na mesto gde je Manohar sa uplakanom Išani. Manohar preti i mlati pištoljem. On i Đanvi se još jednom susretnu. Dolazi do preokreta kada ga Đanvi zabode i preotme mu pištolj.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site