Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizoda – Manohar otme Išani!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizoda – Manohar otme Išani!

By  | 

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizoda
Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 35. epizoda – Manohar otme Išani!
Prevod: Jeca
 
Kavja pita Đanvi šta je toliko muči. Ona (Đanvi) dobije poziv od Išani koja plače. Pita je šta se desilo. Išani se žali da joj je kozmetičarka upropastila obrve.
Đanvi odahne, ali kritikuje Išani što je zove zbog takvih sitnica. Čanda se pojavi i pita Đanvi da li će Kabir igrati ulogu heroja. Kad se Druv pojavi, on slučajno sklizne, sindur mu ispadne iz ruku i prospe po Đanvinom licu.
Druv je moli da ne ide nigde pošto ima neki loš predosećaj.
Nešto kasnije, Išani zove Đanvi i doziva je upomoć. Manohar preuzme telefon i zahteva od Đanvi da dođe na neko mesto. Đanvi pristane, ali traži od njega da ne povredi Išani. Pod stresom je.
Manohar preti Đanvi da će raditi sa njom šta god poželi. Đanvi uđe u kola i ode na to mesto. Kavja vidi kako odlazi iz vile i obavesti Druva. Ima osećaj da je Đanvi u nevolji. PK dođe i raspituje se za Đanvi. Ubrzo uzme pištolj, te njih troje kreću u potragu sa namerom da pomognu Đanvi. Druv ima Đanvinu GPS lokaciju koju prate.
Đanvi stiže na mesto gde je Manohar sa uplakanom Išani. Manohar preti i mlati pištoljem. On i Đanvi se još jednom susretnu. Dolazi do preokreta kada ga Đanvi zabode i preotme mu pištolj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *