Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 92. i 93. epizoda

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 92. i 93. epizoda

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 92. i 93. epizoda

Prevod: Jeca. 😀
92: Sonali obaveštava Kabira da se Puđina majka povredila i da krvari. Čuvši to, Puđa uspe da sazna Kabirovu lokaciju i besna, misleći da ju je Kabir povredio, uputi se sa pištoljem tamo. Iako mu doktor kaže da ne može da donira krv Puđinoj majci koja je životno ugrožena jer je anemičan, Kabir insistira da da krv. Kabir zove Sonali i kaže da može i da rizikuje svoj život da bi spasio Puđinu majku, jer u suprotnom ne bi mogao da pogleda Puđu u oči. Čuvši ovo, Puđa koja je došla tu spusti pištolj. Takođe je slomi Kabirovo priznanje da je oteo njenu majku da bi ona shvatila da je za PK-ovu grešku treba da kazni njega (PK-a), a ne njegovu porodicu. Puđa dođe kući i ispriča Ammi kako je Kabir spasio njenu majku koja je sad izvan životne opasnosti. Odluči da se promeni i da bude dobra prema Mitalovima. Rani razmišlja da se Puđa zaljubljuje u Kabira, neće to dozvoliti.
93: Suman i Kabiru je sumnjivo to što je Puđa dobra prema njima. Rani optuži Puđu da se zaljubila u Kabira i kaže da joj neće dozvoliti da joj otme Kabira. Počne da se udara o zid, a kad naiđu Suman i Kabir, optuži Puđu da ona (Puđa) planira nešto veliko protiv njih, a kad je pokušala da je zaustavi, počela je da je povređuje. Suman kritikuje Puđu a oprosti Rani koja se izvinjava. Rani podmetne pištolj u Puđinu torbu. Suman optuži Puđu da je htela da ubije Kabira. Rani prizna Puđi da joj je ona podmetnula pištolj. Puđa je moli da prestane. Rani odgovara da neće prestati dok ne dobije Kabira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *