Ek Bhram: Sarvagun Sampanna - 109. epizoda - Srećan KRAJ!

Ek Bhram - Sarvagun Sampanna

Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 109. epizoda – Srećan KRAJ!

By  | 


Ek Bhram: Sarvagun Sampanna – 109. epizoda – Srećan KRAJ!

Prevela: Jeca. 😀
Anurada odluči da ode nakon što je shvatila da se Puđa promenila i da je Rani ta koja je sebična i mrzi Puđu. Ona želi da ide sa Puđom. Međutim, Puđa je ubedi da ostane zbog Rani. Puđa napusti kuću. Rani pokuša da iskoristi Puđin odlazak i da se približi Kabiru, ali on joj zapreti da joj neće dozvoliti da mu se približi niti da uspe u svom planu. Odlučna da po svaku cenu dobije Kabira, Rani namami Puđu u skladište rekavši da je majka tu došla. Kad Puđa stigne, Rani prizna Puđi svoju nameru – spaliće je živu i dobiti Kabira. Osetivši da nešto nije u redu, Kabir je pratio Rani. Videvši Kabira, Rani uplašena ispusti upaljač i to mesto se zapali. Puđa traži od Kabira da prvo spasi Rani pa nju, što on i uradi. Kad se vrate kući, Rani prizna sve svoje zločine rekavši da je želela da dobije Kabira i da naruši sliku o Puđi. Suman odradi rituale Puđi kao snaji i predloži da ispočetka izgrade odnos. Cela porodica je srećna, kao i Puđa i Kabir koji iskoriste trenutak da budu romantični.
Kraj…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *