Ek Tha Raja Ek Thi Rani (21. ep.) 24.08.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (21. ep.) 24.08.2015. – Brak između Gayatri i Rana ji-a je ugovoren!

By  | 

capture-20150824-205002

Gayatri čeka pismo Rana ji-a, Seth dođe kući. Gayatri ga pita da li zaista sprema njenu veridbu. Seth se seti Raj Matine ponude i uđe unutra. Gayatri prepreči Sethu put i pita ga zašto sklanja pogled od nje, njegove oči joj govore da je mnogo voli. Pita ga da li misli da će je taj čovek usrećiti. Seth kaže da da, ako Bog želi, danas će njena veza biti ugovorena. On je blagoslovi stavivši ruku na njenu glavu.

Pandit pita da počnu veridbu jer je vreme. Damodarova sestra da Gayatri shagun i kaže da joj treba sin sledeće godine. Ona tračari da je Gayatri veoma srećna devojka, pošto takve devojke ostaju neudate. Seth stalno gleda sat. Gayatri ga pogleda, on razmišlja o ponudi Raj Mate. On je rekao Raj Mati da ona mora dati njegovoj ćerci poštovanje o kom priča, ako ona (Raj Mata) dođe u njihovu kuću pre veridbe, on će udati svoju ćerku za Rana ji-a, u suprotnom, njegova ćerka će biti verena za nekog drugog. Sećanje se završi. Najavljen je dolazak Raj Mate, cela porodica ustane šokirano. Maa pita Raj Matu da li su nešto pogrešili pa je ona došla. Raj Mata kaže da Seth nikad ne greši. Damodarova sestra kaže Raj Mati da nije znala da će ona ovako doći u Sethovu kuću, njen brat se veri sa Gayatri. Raj Mata kaže da je u toku bila veridba, sad će oni morati da odu. Raj Mata kaže da onaj ko je povezan sa kraljevskom porodicom nikad ne može da se veri za nekog drugog. Maa se raduje. Raj Mata kaže da želi da učini njihovu ćerku svojom snajom. Snaje su ostavljene otvorenih usta (pocrkajte sad – prim. prev.), dok se Gayatrina braća raduju. Gayatri se zatetura. Raj Mata pita Gayatri da li će se udati za njenog sina Indravadana. Maa zahvaljuje Bogu ushićeno. Raj Mata pita Gayatri da li će prihvatiti da bude princeza njenog Rana ji-a. Seth i njegova žena klimnu glavom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  17 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site