Ek Tha Raja Ek Thi Rani (21. ep.) 24.08.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (21. ep.) 24.08.2015. – Brak između Gayatri i Rana ji-a je ugovoren!

By  | 

capture-20150824-211837

Gayatri je bez reči, Seth kaže da prihvatanje ove ponude će biti njihova sreća. Raj Mata pita Damodarovu porodicu da odu. Maa kaže da je i ona smatrala svoju ćerku za nesrećnu, ali dijamant se nalazi u rudniku uglja. Yashoda donese slatkiš za Gayatri, kaže da svi sanjaju o mesecu i zvezdama, ali samo nekoliko njih mogu da dotaknu te zvezde. Ona se moli da Gayatri dobije snagu za tu promenu u njenom životu. Maa kaže Gayatri da dodirne stopala Raj Mate. Raj Mata je blagoslovi rekavši da kad je sreća neprijatelj uvek postoji problem, a kad je sreća prijatelj sve je u redu; nada se da će sreća uvek biti njen prijatelj. Gayatri pomisli da nikad nije mislila da će joj Rana ji poslati ovakav odgovor na njeno pismo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raj Mata ode, okrene se da pogleda Setha pa joj se on pridruži. Raj Mata kaže da je ona uradila ono što je on rekao, sad je red na njega. Venčanje će biti luksuzno i on će platiti troškove. Seth kaže da je njegova ćerka u pitanju, ceremonija venčanja će biti takva kakvu nikad niko nije video. Raj Mata kaže Sethu da prestiž palate ne sme nikako biti uništen. Ona preda Sethu pismo rekavši da vraća poštovanje njegove ćerke. Kaka kaže Gayatri da su se njena nadanja ispunila. Gayatri potrči unutra rekavši Maa da joj je Rana ji odgovorio na pismo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site