Raja oprašta Rani,pomire se i zagrle!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (249. ep.) 06.07.2016. – Rani i Raja se mire!

By  | 

page
Raja oprašta Rani,pomire se i  zagrle!
Prevod: Jeca. 😀
Rani potrči u salu plačući razmišljajući o njenom plesu sa Rajom tu. Ona potrči kroz hodnik do učionice razmišljajući da će Raja učiniti sve za nju. Tužna je. U kafeu, Rani sipa puno crnog bibera preko jaja i jede uz mnogo poteškoće. Ona spava kad joj Raja pokuca noću na vrata, ona je srećna, ode da otvori vrata. Snažno ga zagrli, a onda se probudi i shvati da je to samo bio san. Ona se seti kako joj je Raj Mata rekla da su i njena majka i otac bili tvrdoglavi i da ju je on razveseljavao. Raja pokušava da pusti muziku dok je napolje oluja. On pozove slugu da zatvori prozor, šokiran je ugledavši Rani napolju. On kaže slugi da ode, on će rešiti ovo.

Jeewan dođe po jakom pljusku da uvede Rani unutra, ali ona je odlučna da neće otići dok joj Raja ne oprosti. Jeewan insistira da ona uđe, on joj je prijatelj ako Raja nije, doda da je Raja jako tvrdoglav. Raja zatvori prozor. Rani kaže da je i ona tvrdoglava kao što je i Raja. Jeewan ode da joj odnese kišobran, Raja dođe i ogrne je svojom jaknom. Rani ga uhvati za ruke i izvinjava mu se, želi svoje prijateljstvo i detinjstvo natrag. Misliila je da je ekonomska razlika među njima zaista velika, ali je zaboravila da je njihovo prijateljstvo veće od svakog zida. Uvek se sećala njenog Raje Baje za prethodnih 12 godina, ponekad kao ranu/povredu a ponekad kao lek, ali više joj ne trebaju ta sećanja. Želi da bude pored njega. I Raja se ogrne istom jaknom. Rani izbegava njegov pogled.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site