Raja oprašta Rani,pomire se i zagrle!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (249. ep.) 06.07.2016. – Rani i Raja se mire!

By  | 

page 2

On drži sat koji mu je Rani vratila. Rani pita zar ga još čuva. Raja klimne glavom rekavši da se samo nadao da će joj ga staviti i reći da su njih dvoje porodica. On joj stavi sat na ruku. Oni se zagrle. Jeewan donese kišobran i šokiran je videvši ih kako se grle. Rani se udalji ali joj se kosa zakači za Ranino dugme. Raja je povuče za struk ka sebi i odmrsi kosu. On prebaci jaknu preko ramena i uvede Rani unutra. Rani zakorači u palatu zajedno sa Rajom. Ona se seti kako ju je Raja jednom izbacio iz palatee. Slika Rana ji-a i Gayatri je i dalje u ostavi. Raja je odvede u sobu gde ih sve podseti na detinjstvo. On je zabrinut jer je ona mokra i krene da joj donese odeću. Ona ga zaustavi uveravajući ga da je dobro a onda kine. Raja joj donese peškir, ona obriše kosu. Raja ide ka njoj i skloni joj kosu sa leđa. Ona opet kine. Raja ode da joj donese toplu supu. Rani se nasmeši. Slika padne sa zida zbog jakog vetra. Na slici su Bari Rani Maa i Raja. Ona se pita da li je ta veštica i dalje veštica ili se poboljšala tokom godina.
Gledaćete: Rani stoji sa maskom čekajući Raju. Bari Rani Maa ulazi, Rani je uplaši. Kasnije joj se Rani izvinjava,mislila je da je ‘Raja Baja’. Bari Rani Maa je iznenađeno pogleda i upita ko je ona. Raja dolazi i pita je zar je ne prepoznaje,to je Rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site