Raja prizna Rani da je voli!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (274. ep.) 10.8.2016. – Raja prizna Rani da je voli!

By  | 

3Ona prizna da ga voli, ali Raja je prekine rekavši joj da stane.

On želi da ona jednostavno ode iz njegovog života, bio je iznerviran i hteo je da je povredi. Ali to nije moguće, za njega nije stvoreno ni njeno prijateljstvo niti njeno neprijateljstvo; samo želi da se drži podalje od nje. Rani mu priđe zahtevajući od njega da ponovi to gledajući je u oči. Samo zna da će ukloniti sve razloge njihove razdvojenosti, i ona je Rani koja može biti poražena ali ne može nikad prihvati poraz. Ona se okrene da ode, ali je Raja zaustavi. Rani se okrene sa osmehom, on preda papire i onda joj dozvoli da ode. Rani ode.
Amrita i Rani se sretnu u hodniku, Amrita kaže da je on jako tvrdoglav. Rani kaže da će ubrzo saznati da nije jedino on tvrdoglav. Amrita kaže Rani da će noćas svi otići na pooju, Raja će biti sam, pa ona (Rani) može da ga oraspoloži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Noću, Raja sedi sam razmišljajući o incidentu sa vatrom i o tome kako je Jeewan odveo Rani. Suze padnu na njegovu ruku koju on odjednom povuče. On siđe dole i čuje kako Rani peva. On krene da ode unutra, Rani ga zaustavi i pleše oko njega. On je zabrinut ugledavši opekotinu na njenoj ruci i ode u ostavu. Oni stoje ispred slike Gayatri i Rana ji-a. Rani ga zagrli i kaže da ga mnogo voli. Raja takođe nju zagrli, priznajući da i on nju voli.

Gledaćete: Rani kaže da ako je ova veza za njega samo radi uživanja neka bude tako, ona baci svoj šal/maramu i približi mu se.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

36 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site