Ek Tha Raja Ek Thi Rani-Rani pomaže djevojci Sakini

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (338. ep.) 08.11.2016. – Rani pomaže djevojci Sakini!

By  | 

capture-20161108-214926Ek Tha Raja Ek Thi Rani – Rani pomaže djevojci Sakini

Raj Mata radi arti Rani koja se sprema da ode, ljudi uzvikuju parole u njeno ime. Djevojka pod velom viri iza žbunja, Raja primjeti njeno prisustvo, ali Rani je u žurbi da ode. Rani odjednom ispusti fajl, Raja ih drži u jednoj ruci, a drugom drži Rani. Na ceremoniji zaklinjanja, glavni gost izjavi da je žena izabrana kao MNA ovog puta. Rani dolazi na binu da drži govor, otvori fajl da ga pročita, ali je šokirana, glavni gost dolazi da pročita poeziju koju je Raja napisao Rani. Veli da su danas svjedoci da je muškarac iza uspješne žene. SVi aplaudiraju Raji. Rani se zaklinje.
Kasnije, Rani dolazi u palatu dok mnogo cvijeća pada po njoj (valjda). Žena pod velom hoda ka palati kada je siledžije konačno uhvate. Noću, Rani je uznemirena jer Jeewan i Meenu neće biti na zabavi. Raja je povuče u stranu, drži je blizu sebe. Govori joj da niko neće biti na zabavi sem njega i nje. Rani pita gdje su oni otišli, Raja se žali da je on romantičan sa njom, a ona zabrinuta. Potom doda da su Amrita i Dadu otišle van grada. A sluge imaju slobodno veče. Blizu su jedno drugom. On je ponese do dekorisanog kreveta. Igraju se i jedu voće dok leže.
Djevojka ulazi u palatu kroz zadnju kapiju. Raja taman ponese Rani na krevet kada djevojka dolazi plačući i moli da je spase. Onesvijesti se od straha. Raja i Rani se pobrinu za nju, ona se budi. Rani je uvjerava da je sigurna tu, pita ko su oni, pita je za njeno ime. Djevojka ćuti, pa odgovori Shilpa. Sledžije ulaze u palatu i zovu je napolj. Raja i Rani dolaze u salu, Raja viče pitajući kako se usuđuju ući. Siledžije zahtjevaju da djevojka izađe inače…Raja pita šta će uraditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site