Ek Tha Raja Ek Thi Rani (49. ep.) 30.09.2015.

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (49. ep.) 30.09.2015. – Raj Mata ispriča deo istine Gayatri!

By  | 

2

Gayatri se žali Raj Mati da ju je prevarila, mnogo je čula o Raj Mati ali Raj Mata je bila nelojalna njoj. Gayatri krene da stavi ruku na Gayatrino rame, kaže da zna da je sad zabrinuta. Gayatri kaže da je zabrinuta jer želi odgovore na svoja pitanja, da li Raj Mata ima te odgovore. Raj Mata kaže da je znala da je Rana ji ne voli, a takođe je znala da ona voli Rana ji-a.  Ona zna čiju ljubav Rana ji treba. Kaže da je ona dobila pismo koje je ona (Gayatri) napisala Rana ji-u, mislila je da će ona (Gayatri) naučiti njenog sina da se smeje i ispuniti njegov život sa srećom opet. Gayatri pita šta je sa njenom srećom, da li je i jednom pomislila šta će biti sa njom kad sazna istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gayatri kaže da je mogla živeti sa nepotpunom ljubavi ali kako će živeti sa njegovom mržnjom. Gayatri se izvinjava ali ona ne želi više da živi tu, ide svojoj kući. Raj Mata kaže da otac čija se mlada ćerka vrati kući, ona nema predstavu kako će on da pati. Seth Govind će izgubiti svoje poštovanje i osmeh i sad ona nije obična devojka već kraljica Amirkota. Njena odgovornost je prema ljudima Amirkota a ne prema njenom srcu. Život je zaista težak, u njenim rukama je kako će napraviti put za sebe. Raj Mata je savetuje da ponovo razmisli. Ona (Raj Mata) razmišlja kako je ona od Gayatri napravila kraljicom i biće kraljica. Odlazi da priča sa Rana ji-em. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  36 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site