Ek Tha Raja Ek Thi Rani (500. ep.) 28.06.2017. – Rani i porodica saznaju da je Suminda zapravo maskirana Vasundra!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (500. ep.) 28.06.2017. – Rani i porodica saznaju da je Suminda zapravo maskirana Vasundra!

By  | 

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (500. ep.) 28.06.2017. – Rani i porodica saznaju da je Suminda zapravo maskirana Vasundra!
Rađ razmišlja kako mora učiniti nešto. On čuje kad Anandi zatraži od Priti da joj donese svetu knjigu pa se ponudi da on to uradi. Anandi priča o ritualima koji treba da se odrade. Rađ se vrati sa knjigom, preda joj je. Anandi u knjizi nađe poruku od Rađe u kojoj on otkriva da je Suminda zapravo maskirana Vasundra. Upozorava ih da ne reaguju burno jer Vasundra uz sebe ima telohranitelje i onu ženu koju je navodno dovela da brine o Rani. Tu poruku pročitaju i Đitra i Priti. Za to vreme, Suminda/Vasundra radi arti Rani, a nakon toga joj preda otrovanu jabuku i kaže joj da je pojede. Rani posluša, jede jabuku. Vasundra joj na uho šapne blagoslove i poljubi je zadovoljno. Red je na Đitru. Ona iskoristi priliku da Rani na uvo šapne celu istinu o Vasundri, ali joj i napomene da se pravi da je sve u redu. Rađ joj pokazuje da se nasmeje. Vasundra se smeška gledajući Rađu i misleći kako je Rani dala otrovnu jabuku koja će ubiti njegovo dete. Rađ u sebi razmišlja kako Vasundra misli da su svi oni budale, ali tu se radi o njegovom detetu. On je zapravo zamenio sve što je Vasundra donela za puđu, pa i jabuke. Anandi šapne Rani da je Vasundra oko Suminde vezala prsluk sa bombom, a da se daljinski nalazi na njenoj narukvici i zato moraju biti obazrivi. Priti dođe do Rani i kaže joj da se nasmeje i neka se pravi da je srećna. Biće sve u redu. Rani se odjednom onesvesti. Vasundra se obraduje. Rađ se strašno zabrine, pita se kako je to moguće kad je zamenio jabuke i ostalo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!